Festivalinfo

Här hittar du all festivalinfo du behöver om Värnamodagarna. Scrolla igenom för att säkerställa att du är väl förberedd och kan njuta av festivalen på bästa möjliga sätt.

Gemenskap & glädje

Vi vill att alla som besöker vår festival ska känna sig trygga och ha det riktigt bra! Det görs enkelt genom att följa våra riktlinjer för serveringsområden, respektera åldersgränserna och häng med på övriga regler.

Vi har skapat anvisningar som inte bara minskar risker utan också skapar en härlig atmosfär för alla. När du tar del av vår festivalinfo och följer den, så är du med och bygger en festivalkultur som grundar sig i respekt och samhörighet. Det gör upplevelsen minnesvärd för oss alla!

Riktlinjer

Serveringsområde

Är i det område du som gäst kan dricka alkohol. mån-tors är det i tälten med tillhörande uteservering. Fredag & lördag kväll kommer hela området att vara ett serveringsområde. Då kommer vi att ha begränsning på alkohollöp till max 2 enheter per köp. Men samtidigt kan du röra dig fritt på området med din dryck.

Ålder

Vi kommer under fredag efter kl 21 & lördag kväll efter kl 20 att ha 18 årsgräns. Vi tillämpar inte i målsmans sällskap.

Taxi

Upphämtningsplats för Taxi är vid infarten till ”Sten Stures”.

Hundar

Vi älskar hundar men i sammanhang med mycket folk kan de reagera och därför är de inte tillåtna i tälten eller på området fredag & lördag kväll.

Rökning

Rökarna hänvisas till speciella områden på festivalen. De kommer att vara tydligt uppmärkta.

Cyklar

För att undvika cyklar inne på området hänvisas cyklar till Kyrktorget & Viadukten.

Klädsel

Hel & ren samt har vi som arrangör rätt att neka folk med opassande klädsel.

Toaletter

Det finns vattenspolande toaletter vid Flanadentorget och Åbroparkshörnan. Handikapptoalett finns i Åbroparkshörnan.

Sexuella trakasserier

Har vi nolltolerans mot, kontakta personal eller ordningsvakter om du utsätts för det.